NÉBIH Borkvíz Bár

A NÉBIH Borkvíz Bár a Borfesztivál legtrendibb helyszíne, ahol némi szórakozás mellett új szakmai ismeretekhez juthat bárki.

A NÉBIH Borkvíz Bár a Borfesztivál legtrendibb helyszíne, ahol némi szórakozás mellett új szakmai ismeretekhez juthat bárki. Nincs más teendő, mint felkeresni a Hunyadi udvarban felállított interaktív sátrat, ahol számos, borral kapcsolatos játék vár minden érdeklődőt. A részvétel ingyenes, a játék végén pedig egy mini kérdőív kitöltése után garantált az ajándék!

Nébih

Játékok

  1. Egri Csillag – Bikavér! Fel tudod ismerni két fehér bor közül az Egri Csillagot vagy két vörös közül a Bikavért? A kóstolás közben rengeteg érdekességet tudhatsz meg az Egri borvidék két kiváló boráról és kipróbálhatod a Dunavox kiváló boradagoló rendszerét.
  2. Smell it! Kókuszdió, szegfűszeg, vanília, fás illat, bőr, pirítós, ánizs vagy füst?  Ismerd meg a tölgy különböző illatjegyeit, hogy később a tölgyfahordóban érlelt borok összetettségét és különlegességét is megfelelően tudd értékelni.
  3. Wine map! Helyezd el Magyarország borvidéki térképén a hungarikumok ikonjait, talán nem is lesz olyan nehéz. Egri Bikavér, Tokaji aszú, Törley pezsgő vagy fröccs: borok, melyek alaposabb tanulmányozását mindenkinek szívből ajánljuk a Borfesztiválon.   
  4. Wine in moderation! Ha kíváncsi vagy, hogy mennyi a pillanatnyi véralkohol szinted, fújd meg a szondát, mi pedig megmondjuk, hogy mit tarts szem előtt a fesztiválozás további részében. Figyelj magadra, figyeljünk egymásra, hogy a Borfesztivál felhőtlen és kulturált szórakozás lehessen.
  5. Surprise! Garantált ajándék jár mindenkinek, aki játszva szerez új ismereteket az interaktív sátorban!

 

A sátor egyedi dekorációját a Butlers lakberendezési üzlet biztosítja.

Butlers

Együttműködő partner a NÉBIH Borászati és Alkoholos Italok Igazgatósága.

Nébih