Michelin-csillagos élmények – debütál a Sunday Brunch

Ízlelj egyedülálló ételkülönlegességeket egy pohár Champagne társaságában és próbálj ki izgalmas bor-étel párosításokat csodás dunai panorámával és élő jazz-zenével a háttérben.

A Budavári Palota egyik legszebb részén, a Habsburg-kapuval határos Halászó Gyerekek Teraszon kap ismét helyet az öt kivételes éttermet felvonultató Chef Market Gourmet Udvar.

A YAMA Étterem és a Felix Kitchen & Bar a tavalyi sikeres bemutatkozás után most ismét elfogadta meghívásunkat, míg a Michelin-csillagos 42 Restaurant, a Pavillon de Paris és a Bombay idén először érkezik a Borfesztiválra.

 

Kiváló étel és bor párosítások

Az éttermeknél egy-egy fogást bor-étel párosításban is meg lehet majd kóstolni, mivel hiszünk benne, hogy egy jó bor a megfelelő ízekkel társítva egyedülálló borélményt képes nyújtani. A pazar ételekhez a kiváló borválasztékot a Mitiszol? Wine & champagne bar szolgáltatja, mely organikus és natúr tételeivel lesz jelen, természetesen sok-sok habzóitallal.

 

Ha vasárnap, akkor Sunday Brunch

Vasárnap külön jegy megvásárlásával délelőtt 11 órától látogatható a Sunday Brunch és a Mitiszol? Party VIP szekció, ahol a Borfesztivál semmivel sem összehasonlítható atmoszférája VIP-előnyökkel és fantasztikus hangulattal társul. A Chef Market Gourmet Udvar öt étterme által megálmodott Sunday Brunch kóstoló-válogatás, egy pohár champagne, élő jazz-zene és a gyönyörű dunai panoráma feledhetetlen program egy későre nyúlt reggelihez, vagy korai ebédhez vasárnap.