Budapest Borfesztivál Limited 2020

2020. szeptember 10-13.
Budavári Palota - Hunyadi udvar

Borfesztivál Limited: egy kivételes évjárat

Idén csak néhány száz embernek volt lehetősége arra, hogy együtt búcsúztassák a nyarat kedvenc boraikkal, barátaikkal a Budavári Palota történelmi díszletei között. A tökéletes időjárás csak megerősíteni tudott mindenkit abban, hogy igenis fontos volt megszervezni az eseményt az idei különleges helyzet ellenére is, hiszen akik ott lehettek, nagyon jól érezték magukat. Szép volt, jó volt, köszönjük, de bízunk abban, hogy legközelebb újra egy nyüzsgő Borfesztiválon találkozhatunk az ország legszebb boraival. Reméljük, hogy jövőre a mostanihoz hasonlóan tökéletes idő mellett ünnepelhetjük együtt a Budapest Borfesztivál 30. születésnapját!

Kiállítók és színpad

Tekintsd meg a kínálatot és tervezd meg a napod az alábbi menüpontokra kattintva!

Kiállítók Színpad

Programok

Nézz bele mini színpadunk kínálatába, és találkozz kedvenc borászoddal a borász fogadóórák keretében! Részletekért kattints!

Programok

A Borfesztivál Limited képekben...

2020. Budapest Borfesztivál Limited. Egy kivételes évjárat minden szempontból. Habár sok bizonytalanság övezte és övezi még mindig ezt az évet, sikerült megtartanunk a Budapest Borfesztivált egy kissé más köntösbe öltöztetve. Az idő csodás volt mind a négy nap, a hangulat nem a megszokott, de mégis különleges és egyedi volt és ugyanúgy jó borokat lehetett kóstolni, mint mindig. Köszönjük, hogy eljöttetek, levezetésként pedig nézzétek meg a fesztiválon készült képeket! Szigetváry Zsolt, World Press Photo győztes fotós képei közül válogattunk.

A 2019-es fesztivál videón

A négy nap alatt közel 40 000 ember látogatott el a Borfesztiválra, ahol szakmai és szórakoztató programok sokasága várta őket. A borkóstolás mellett lehetőség nyílt gasztronómiai élvezetekre, négy színpad számtalan koncertjének valamelyikét meghallgatni, vagy játékos formában új ismereteket szerezni hazánk borairól. A 'Egri Bor Most' program keretében kiemelt figyelmet kapott ez a sokszínű régió.