Budapest Wine Festival

Budapest Borfesztivál 2022

2022. szeptember 8-11.
Budavári Palota

Felhívjuk figyelmedet, hogy idén az elmúlt évektől eltérően a 4 napra érvényes bérlet mellet, csak konkrét napra szóló jegyek válthatók.

Early Bird - napijegy - CSÜTÖRTÖK

Korlátozott számban elérhető!

5900 Ft helyett

4500 Ft

Jegyvásárlás

Early Bird - napijegy - PÉNTEK

Korlátozott számban elérhető!

6400 Ft helyett

4500 Ft

Jegyvásárlás

Early Bird - napijegy - SZOMBAT

Korlátozott számban elérhető!

6400 Ft helyett

4500 Ft

Jegyvásárlás

Early Bird - napijegy - VASÁRNAP

Korlátozott számban elérhető!

5500 Ft helyett

4500 Ft

Jegyvásárlás

Limited pohár kupon

A napi belépőjegyhez járó pohár helyett egy exkluzív kristály kóstolópohár és pohártartó szütyő.

Elővételi bérlet

A Borfesztivál korlátlan látogatása 4 napon keresztül.

Eleganciával fűszerezve, egy kis sikkel meghintve, fenségesen tálalva

A Budapest Borfesztiválnak otthont és egyben káprázatos díszletet adó Budavári Palota néhány éve varázslatos átalakuláson megy keresztül, melynek köszönhetően lassan ismét eredeti fényében tündökölhet minden szeglete. A hely szépsége, eleganciája tőlünk is megköveteli, hogy az ország egyik legnépszerűbb borfesztiválja méltóképp fogadjon minden kedves vendéget. Idén új területekkel, programokkal és meglepetésekkel várunk, hogy egy igazán stílusos környezetben tölts el néhány csodás napot kedvenc boraid társaságában.

A 2021-es Borfesztivál képekben

Tavaly felszabadultan járhattuk be a Budavári Palota folyamatosan szépülő udvarait, ahol fantasztikus borokat és ételeket kóstolhattunk. 4 csodás napon keresztül ünnepeltük együtt a Borfesztivál 30. szülinapját. Az ország, de talán Európa kedvenc fesztiválja idén új terekkel, programokkal vár mindenkit, addig is hangolódjatok néhány kedves tavalyi emlékkel az idei rendezvényre! Szigetváry Zsolt, World Press Photo győztes fotós képei közül válogattunk.

A Borfesztivál videón

2021-ben négy nap alatt közel 25 000 ember látogatott el a Borfesztiválra, ahol szakmai és szórakoztató programok várták őket. A borkóstolás mellett lehetőség nyílt gasztronómiai élvezetekre vagy a két színpad számos koncertjének valamelyikét meghallgatni. A 2021-es Borfesztiválon a Nagy-Somlói borvidék kapott kiemelt figyelmet, így a látogatók jobban megismerhették ezt a sokszínű régiót.