Budapest Wine Festival

Budapest Borfesztivál 2022

2022. szeptember 8-11.
Budavári Palota

Három évtizede Veletek, a magyar borokért!

Köszönjük, hogy hittetek bennünk, és kitartottatok melletünk a kicsit csonka huszonkilencediken 2020-ban, esélyt teremtve ezzel arra, hogy idén teljes pompájában szervezhessük meg a harmincadikat! Bizony, az ország, de talán Európa kedvenc fesztiválja betöltötte harmincadik életévét. Mindezt egy - vagy inkább majdnem kettő - különösen nehéz év után, felszabadultabban ünnepelhettük meg a folyamatosan szépülő Budavári Palotában, ahol a korábbi években megszokott területek mellett újonnan átadott csodahelyeken is borozhattatok.

A 2021-es Borfesztivál képekben

2021-ben végre felszabadultabban járhattuk be a Budavári Palota folyamatosan szépülő udvarait, ahol idén is páratlan borokat kóstólhattunk. Az időjárás is kegyes volt hozzánk, így 4 csodás napon keresztül ünnepeltük Veletek 30. szülinapunkat! Bizony, az ország, de talán Európa kedvenc fesztiválja betöltötte harmincadik életévét. Köszönjük, hogy eljöttetek és velünk ünnepeltetek, levezetésként pedig nézzétek meg a fesztiválon készült képeket! Szigetváry Zsolt, World Press Photo győztes fotós képei közül válogattunk.

A Borfesztivál videón

2021-ben négy nap alatt közel 25 000 ember látogatott el a Borfesztiválra, ahol szakmai és szórakoztató programok várták őket. A borkóstolás mellett lehetőség nyílt gasztronómiai élvezetekre vagy a két színpad számos koncertjének valamelyikét meghallgatni. Az idei Borfesztiválon a Nagy-Somlói borvidék kapott kiemelt figyelmet, így a látogatók jobban megismerhették ezt a sokszínű régiót.