Budapest Borfesztivál 2022

2022. szeptember 8-11.
Budavári Palota

Eleganciával fűszerezve, egy kis sikkel meghintve, fenségesen tálalva

A Budapest Borfesztiválnak otthont és egyben káprázatos díszletet adó Budavári Palota néhány éve varázslatos átalakuláson megy keresztül, melynek köszönhetően lassan ismét eredeti fényében tündökölhet minden szeglete. A hely szépsége, eleganciája tőlünk is megköveteli, hogy az ország egyik legnépszerűbb borfesztiválja méltóképp fogadjon minden kedves vendéget. Idén új területekkel, programokkal és meglepetésekkel várunk, hogy egy igazán stílusos környezetben tölts el néhány csodás napot kedvenc boraid társaságában.

Kiállítók és színpad

Tekintsd meg a kínálatot és tervezd meg a napod az alábbi menüpontokra kattintva!

Kiállítók Színpad

Programok

Idén is különleges programokkal várunk mindenkit! Részletekért kattints!

Programok

A 2021-es Borfesztivál képekben

Tavaly felszabadultan járhattuk be a Budavári Palota folyamatosan szépülő udvarait, ahol fantasztikus borokat és ételeket kóstolhattunk. 4 csodás napon keresztül ünnepeltük együtt a Borfesztivál 30. szülinapját. Az ország, de talán Európa kedvenc fesztiválja idén új terekkel, programokkal vár mindenkit, addig is hangolódjatok néhány kedves tavalyi emlékkel az idei rendezvényre! Szigetváry Zsolt, World Press Photo győztes fotós képei közül válogattunk.

A Borfesztivál videón

2021-ben négy nap alatt közel 25 000 ember látogatott el a Borfesztiválra, ahol szakmai és szórakoztató programok várták őket. A borkóstolás mellett lehetőség nyílt gasztronómiai élvezetekre vagy a két színpad számos koncertjének valamelyikét meghallgatni. A 2021-es Borfesztiválon a Nagy-Somlói borvidék kapott kiemelt figyelmet, így a látogatók jobban megismerhették ezt a sokszínű régiót.