Budapest Wine Festival

Budapest Borfesztivál 2023

2023. szeptember 7-10.
Budavári Palota

Szombati napijegyek már csak a helyszínen kaphatók!

Exkluzív Champagne pohár

A klasszikus fesztiválpohár helyett belépéskor egy Champagne poharat kapsz

Napijegy

A jegy tartalmaz egy kristály kóstolópoharat és egy ajándék borkóstolót a VinAgora standon. Csütörtök: 7 300 Ft Péntek: 7 900 Ft Szombat: 7 900 Ft Vasárnap: 6 500 Ft

NÉGYNAPOS BÉRLET

A Borfesztivál korlátlan látogatása 4 napon keresztül. A jegy tartalmaz egy kristály kóstolópoharat és egy ajándék borkóstolót a VinAgora standon.

VIP napijegy

A jegy tartalmaz egy kristály kóstolópoharat, két ajándék borkóstolót és további VIP előnyöket.

09.10 - Sunday Brunch – VIP jegy

vasárnap 11 órától 14 óráig a Gourmet udvar területén. A jegy tartalmaz egy kristály kóstolópoharat, egy ajándék borkóstolót a VinAgora standon, Sunday Brunch karszalagot és további VIP előnyöket.

Eleganciával fűszerezve, egy kis sikkel meghintve, fenségesen tálalva

Fővárosunk egyik jelképe jellegzetes kupolájáról messziről felismerhető. A Duna-parti panorámát meghatározó budai Várhegy fölé magasodó Budavári Palota immár 32. alkalommal ad otthont az év egyik legrangosabb borfesztiváljának, a Budapest Borfesztiválnak. A hely szépsége és impozáns környezete tőlünk is megköveteli, hogy minden évben méltóképp fogadjunk minden kedves borrajongót. A borok szerelmesei idén is elismert hazai borászatok változatos bor- és pezsgőkínálatából kóstolhatják meg hazánk borkultúrájának kiváló tételeit, díszvendégként pedig Dél-Amerika mutatja be borainak jellegzetes íz- és aromajegyeit. És ha már az ízekről van szó, a Gourmet udvarban elérhető prémium ételek és fantasztikus fogások színe-java várja majd a látogatókat. Idén új fejezet nyílik a fesztivál életében többek között a VIP teraszok megnyitásával, mely számos privilégiumot nyújt VIP vendégeinknek. A programok idén a borkulturális és a gasztronómiai élmények gazdagítására terelik a fókuszt. A korábbi évek tapasztalatai rámutattak arra, hogy van igény a magyar borkultúra és az alapvető borismeretek elsajátítására. E megfontolásból született meg az a döntés is, hogy az eddigi években színpad felálltására kialakított helyet borászati kiállítók és interaktív szakmai programok helyszínéül használjuk. Idén kellemes háttérzenével biztosítjuk az eredeti Budapest Borfesztivál hangulatot.

Kiállítók

Tekintsd meg a kiállítóinkat és kínálatukat!

Kiállítók

Programok

Idén is különleges programokkal várunk mindenkit! Részletekért kattints!

Programok

Aktuális híreink

A 2022-es Borfesztivál képekben

2022-ben, a 31. Budapest Borfesztiválon felszabadultan járhattuk be a Budavári Palota folyamatosan szépülő udvarait, ahol fantasztikus borokat és ételeket kóstolhattunk. 4 csodás napon keresztül búcsúztattuk együtt a nyarat kedvenc borunkkal a kezünkben. Az ország, de talán Európa egyik legszebb fesztiválja idén új terekkel, programokkal várt mindenkit, amiről gyönyörű fotók is készültek. Mónus Márton, Hemző Károly-díjas fotós képei közül válogattunk.

A Borfesztivál videón

2022-ben négy nap alatt közel 30 000 ember látogatott el a Borfesztiválra, ahol szakmai és szórakoztató programok várták őket. A borkóstolás mellett lehetőség nyílt gasztronómiai élvezetekre és a két színpad számos koncertjének valamelyikét meghallgatni. A 31. Budapest Borfesztiválon az Amerikai Egyesült Államokat hívtuk vendégségbe, így a látogatók három nevezetes amerikai borvidéket is megismerhettek testközelből.