29. Budapest Borfesztivál

2020. szeptember 10-13.
Budavári Palota

Limitált poharak a készlet erejéig kaphatók!

Szeretettel várunk 2019-ben is!

NAPIJEGY

fesztiválpohárral

NAPIJEGY

limitált kiadású pohárral

BÉRLET

fesztiválpohárral

BÉRLET

limitált kiadású pohárral

TERÍTETT ASZTAL

napijegy exkluzív menüvel és díjnyertes borokkal

Európa legszebb borfesztiválja

A világviszonylatban is különleges, évente több száz kiállítót felvonultató, és több tízezer látogatót vonzó Budapest Borfesztivál Európa legszebb szabadtéri boros rendezvénye. A történelmi helyszín lélegzetelállító panorámája, a csodálatos hazai és külföldi borok, a kiállítók elhivatottsága, az izgalmas szakmai és kulturális programok, valamint a közönség nyitottsága egyaránt hozzájárulnak a fesztivál évről-évre növekvő jó híréhez. A siker egyik legfontosabb kulcsa a folyamatos fejlődés, ezért minden évben arra törekszünk, hogy mindig kicsit többet és azt egyre jobban valósítsuk meg.

Kiállítók és színpadok

A Borfesztiválon közel 200 kiállító boraival és ételeivel, és 4 színpadon több mint 40 produkcióval várunk, így garantáltan nem fogsz unatkozni! Tekintsd meg a kínálatot és tervezd meg a napod az alábbi menüpontokra kattintva!

Kiállítók Színpadok

Programok

Komoly tartalom, szórakoztató köntösben: a Borfesztiválon úgy mélyülhetsz el a borok világában, hogy közben jól is érzed Magad. Szakmai programjaink mindenkinek szólnak, kezdő borkedvelőktől a képzett profikig.

Programok

Aktuális híreink

A tavalyi Borfesztivál képekben...

2018-ban az időjárás négy csodálatos nappal ajándékozta meg a Borfesztivál közönségét. A nappali átlaghőmérséklet 23 fok körül volt, szél- és csapadékmentes, kifejezetten borozásra alkalmas időt élvezhettek a látogatók és a kiállítók. Az ideális körülmények mellett minden nap megteltek a Palota udvarai. Szigetváry Zsolt, World Press Photo győztes fotós képei közül válogattunk.

... és videón

A négy nap alatt körülbelül 44 000 ember látogatott el a Borfesztiválra, ahol szakmai és szórakoztató programok sokasága várta őket. A borkóstolás mellett lehetőség nyílt gasztronómiai élvezetekre, négy színpad negyven koncertjének valamelyikét meghallgatni, vagy játékos formában új ismereteket szerezni hazánk borairól. A 'Balaton MOST' program keretében kiemelt figyelmet kapott ez a sokszínű régió.