SPAR Borplacc, ahol mindig történik valami

A SPAR Magyarország 2007-ben lett a Budapest Borfesztivál fő támogatója, azóta is elkötelezetten segíti a magyar agrárium legkiemelkedőbb produktumait, a magyar borokat és borászatokat.

A SPAR Magyarország exkluzív italválasztékát megéri felfedezni a Budapesti Borfesztiválon! A különleges, válogatott magyar borok mellett, kihagyhatatlan akciókkal is várunk a SPAR Borplaccon: minden harmadik elfogyasztott ital után, a negyedikre a vendégünk vagy!

Nézz be a SPAR Borplaccra, ahol izgalmas pódiumbeszélgetések részese is lehetsz. Ismerd meg a hazai borászatok titkait, és tudj meg többet a pezsgők világáról is: pénteken és szombaton 17:30 órától hazai borászatok képviselőivel beszélgetünk, akik megosztják tapasztalataikat a pezsgőkészítés rejtelmeiről, a fogyasztási szokásokról és a Balaton borrégió kincseiről. Pénteken a „magyar tenger” borvidékeinek jellemző fajtáiról, nedűiről cserélnek eszmét a Feind Pincészet, a Figula Pincészet, a Gilvesy Pincészet és a Laposa Birtok szakemberei. Szombaton pedig a Fehérvári Borbirtok, a Kreinbacher Birtok, a Sauska Pincészet és a Törley Pezsgőpincészet munkatársai elemzik az egyre népszerűbb pezsgőfogyasztás trendjét.

 

Pódiumbeszélgetések időpontjai:

 

  • Szeptember 8. péntek, 17:30: A Balaton borrégió kincsei – beszélgetés a Feind Pincészet, a Figula Pincészet, a Gilvesy Pincészet és a Laposa Birtok képviselőivel

 

  • Szeptember 9. szombat 17:30: Pezsgő, és ami mögötte van - beszélgetés a Fehérvári Borbirtok, a Kreinbacher Birtok, a Sauska Pincészet és a Törley Pezsgőpincészet borászaival