Kortyolj a Borfesztivál tudáscseppjeiből

A borász kiállítókkal folytatott érdekes beszélgetéseken kívül számos lehetőséged nyílik arra, hogy borkedvelőként is elmélyítsd tudásodat a szórakoztató borozgatás közben.

A Budapest Borfesztiválról garantáltan új információkkal térsz majd haza. A borász kiállítókkal folytatott érdekes beszélgetéseken kívül számos lehetőséged nyílik arra, hogy borkedvelőként is elmélyítsd tudásodat a szórakoztató borozgatás közben.

 

VinAgora Felfedezettek Háza

Ennél a standnál igazi kincsekre lelhetnek a kalandozni vágyók, hiszen olyan, jellemzően kisebb, kevésbé ismert borászatok lesznek a házigazdák a négy nap alatt, akik önállóan nem jelennek meg a Borfesztiválon, de figyelemre méltóan szerepeltek a VinAgora Nemzetközi Borversenyen, ezért úgy gondoljuk, hogy a lelkes vendégsereg számára is hozhatnak újdonságokat.

Részletekért kattints ide: tovább a Felfedezettekhez!⇱

 

VinAgora kóstoló

A nagy sikerre tekintettel idén is folytatjuk a hagyományt, így aki belépőjegyet vásárol, megkóstolhat a VinAgora standjánál (68-as számú stand) egy versenyre nevezett hazai vagy külföldi bort. Hogy melyik bor lesz ez, azt részben a szerencse dönti el, de bizonyos keretek között lesz választási lehetőség is a folyamatosan változó kínálatból. Egy biztos, rossz választás nincs!

 

Borfesztivál All-Stars – Csúcsborok egy helyen

Nem csak a VinAgora Nemzetközi Borverseny legjobb borai tűnnek fel a fesztiválon, hanem más rangos külföldi megmérettetések érmesei is. Az All-Stars program keretében összegyűjtöttük azokat a hazai tételeket, amelyek az idei évben kimagaslóan szerepeltek, és megjelennek a Palota udvarain. A lista elérhető a Borfesztivál honlapján az alábbi linken: Tovább a csúcsborokhoz!⇱

Borfesztivál Premier – Első bálozó borok

A Borfesztivál hagyományosan a szüret, vagyis az új évjárat megszületésének idejére esik, így kézenfekvőnek éreztük, hogy az újdonság erejét és szimbolikáját más formában is szemléltessük. Erre született meg tavaly a Borfesztivál Premier, amelyben olyan borokkal ismerkedhetünk meg a kiállítóknál, amik a rendezvény hetében debütálnak a piacon. A programban résztvevő termékek listáját idén külön kiadványba gyűjtöttük össze.

 

VinAgora & Kóstolom Interaktív Bortér – Borok, játékok, kikapcsolódás

A Budapest Borfesztivál idén is felállította az évek óta népszerű interaktív sátrát, ahol játékos környezetben próbálhatják ki magukat a látogatók borértőként. Látogass el hozzánk, és menj végig a kvízkérdéseken, melyeket a VinAgora és a Kóstolom Borbár közösen alkottak meg a fesztiválozók örömére!

Részletekért kattints ide: Irány a Bortér!⇱