SPAR válogatás – kóstold meg a Borfesztiválon, keresd az üzletekben!

A SPAR Magyarország a Borfesztivál főtámogatójaként idén is akciókkal, kóstolókkal, kedvezményekkel és érdekességekkel várja a látogatókat.

Támogatói tartalom | 2022. 08. 15.

A SPAR Válogatás standon saját borválasztékából kínál ízelítőt, mely italok többsége csak SPAR és INTERSPAR áruházakban kaphatóak. A fesztiválra szervezett akció keretében minden 3. elfogyasztott pohár bor után a 4. ingyenesen fogyasztható a SPAR standján. 

A SPAR idén ősszel is megjelenteti Borkatalógusát, ami szeptember 7-28. között lesz érvényes és amelyben számos akciós tétel mellett VinAgora díjnyertes, valamint SPAR Válogatás borokat is bemutat. SPAR Válogatás borok: a vállalat a minőségi borválasztéka bővítése céljából 2007-től egyedi hazai bormárkák forgalmazásába kezdett, felújítva ezzel a klasszikus borkereskedői hagyományokat. Ezek a borok az együttműködő borászatokkal közösen kialakított egyedi címkével és SPAR Válogatás matrica jelöléssel kerülnek az áruházai polcaira. 

A SPAR Magyarország évtizedek óta támogatja a hazai borkultúrát. 2007-ben lett a Budapest Borfesztivál fő támogatója, ezzel is támogatva a magyar agrárium legfontosabb produktumait, a magyar borokat és borászatokat. 

 

Jusson hozzá féláron a Borfesztivál napijegyéhez: vásároljon 2022. augusztus 25. és szeptember 7. között a SPAR, City SPAR vagy INTERSPAR áruházakban 15.000 forint felett, így a kasszánál egy 50%-os kedvezményre jogosító kupont kap, amelyet a rendezvény helyszínén, a jegypénzárban érvényesíthet, így a napijegy féláron lesz elérhető számára.