SPAR Programok a Borfesztiválon

A rendezvény fő támogatója a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. különleges akciókkal és játékokkal készül a Borfesztiválra.

Kiállítók és borok | 2019. 08. 25.

A rendezvény fő támogatója a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. különleges akciókkal és játékokkal készül a Borfesztiválra. Azok a vásárlók, akik 2019. augusztus 22. és szeptember 4. között a SPAR, City SPAR vagy INTERSPAR áruházakban 10 000 forint felett vásárolnak, a kasszánál egy 50% kedvezményre jogosító kupont kapnak, melyet a Borfesztivál pénztáraiban válthatnak be napijegyre, így a fesztivál napijegy fél áron lesz elérhető a számukra.

Kóstolók

A rendezvény ideje alatt pedig érdemes többször visszatérni a SPAR standjához, hiszen minden negyedik pohár bor ingyenes lesz a látogatók számára, ahol a kivételes minőségű SPAR Válogatás borokat is megkóstolhatjátok. Pénteken és szombaton a SPAR standja mellett található pódium színpadon olyan neves borászok tartanak majd előadást az esti órákban, mint Dobosi Győző (Dobosi Pincészet), Barabás Barna (Zelna Borászat), Makai Gergő (Tokaj Hétszőlő Szőlőbirtok), Bock József (Bock Borászat), Juhász Ádám (Juhász Testvérek Pincészete), és Takler András (Takler Borbirtok).

Gasztronómia

A SPAR saját húsüzeme, az idén 15 éves Regnum Húsüzem és Oktatóközpont a Hunyadi udvaron mutatja be kiváló minőségű termékeit, melyek különböző melegételek formájában öltenek majd testet. A Regnum Grillterasz jóvoltából kóstolható lesz a magyaros sültkolbász tál, a BBQ mellfilé tál, a grillsajt tál és a magyaros karaj tál.

Miegymás

A Borfesztivál és a hazai borkultúra erőteljes marketingtámogatásban is részesül a SPAR jóvoltából: 2019. szeptember 4. és 25. között lesznek érvényesek a SPAR Borkatalógus kedvező ajánlatai, melyben VinAgora díjnyertes tételek, valamint SPAR Válogatás borok is dedikált oldalon kapnak helyet. A SPAR Borkatalógus égisze alatt 2019. szeptember 4. és 25. között Bormustra néven online játékot is indít a SPAR a vásárlók számára, melynek keretében egy-, illetve kétéjszakás, borkóstolóval egybekötött pincelátogatásokat lehet nyerni!

 

SPAR