Minőség és kikapcsolódás

Izgalmas és tartalmas borismereti játékok várják a Nébih Borkvíz Bár sátrában.

Borfesztivál Extrák | 2022. 08. 10.

Ahogy a korábbi években már hagyománnyá vált, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Borászati és Alkoholos Italok Igazgatósága idén is izgalmas és tartalmas borismereti játékokkal járul hozzá a fogyasztók borokkal kapcsolatos ismereteinek elmélyítéséhez, valamint a tudatos és mértékletes alkoholfogyasztás népszerűsítéséhez. A fesztiválon a tudásmegosztó borismereti játékokhoz ezúttal a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) munkatársai is csatlakoznak, hogy a látogatók stílusos környezetben ismerkedhessenek a KMÉ-védjeggyel, amely a kiváló minőséget hivatott tanúsítani.

Lépjen be az interaktív sátorba és tesztelje boros tudását, fedezze fel a Nébih közreműködésével született KMÉ védjegy értékeit, használatának előnyeit. Ismerje meg milyen független, hiteles és szakmai alapok biztosítják azt, hogy a jók közül is a legjobbat választhassa.

A játékos kikapcsolódás számos izgalmas élményt is ígér, íme egy kis kóstoló:

  • Vajon felismeri Magyarország borvidékeit, akár egy vaktérkép segítségével is?
  • A Nébih szakemberei bemutatják a rozé bor legjellegzetesebb íz- és illatjegyeit, melyeket ezután illatminták segítségével Ön is beazonosíthat, esetleg egy vakkóstoló segítségével.
  • A szerencse forgandó, forgassa hát meg a Nébih szerencsekerekét és válaszoljon borral kapcsolatos kvízkérdésekre. Az új ismereteken kívül értékes ajándékokat is nyerhet. 

Szerezzen minél több hasznos információt a KMÉ munkatársaitól, akik egyaránt várják a vásárlókat és a védjegyhasználat iránt érdeklődő szakmai közönséget! A tudatos fogyasztói döntés alapja a háttérismeret és a bizalom. Tudjon meg többet a garantált minőségű termékek hátteréről, kiválasztásáról, ellenőrzéséről és bővítse tudását szórakoztató, edukatív játékokkal!