🍷 A legfinomabb, legautentikusabb és legegészségesebb borok természetes módon érlelődnek. Alapanyaguk fenntartható módon termesztett, organikus vagy biodinamikus szőlő, és készítésük során semmit nem távolítanak el belőlük vagy adnak hozzájuk, legfeljebb egy leheletnyi szulfitot. Így tudják igazán kifejezni a termőhely, a talaj, a klimatikus adottságok, vagyis a terroir egyediségét, és ezért olyan megismételhetetlen élmény a fogyasztásuk.
A Natúr borok című könyv megjelenése kapcsán Vágó Piros natúr borszakértőkkel beszélget, miközben a közönségnek lehetősége lesz belekóstolni a Wassmann pincészet natúr boraiba.
🍇Vendégek: Kató András, könyv szakmai lektora, a Chef Market és a Mitiszol? borszakértője és Susan Hannauer, a villányi Wassmann pince tulajdonosa és borásza.
Helyszín: Budapest Borfesztivál, Budavári Palota, Halászó Gyerekek Terasz (Chef Market Gourmet Udvar)
Időpont: 2023. szeptember 8., 17:00
A programon való részvételhez a Budapest Borfesztiválra szükséges belépőjegyet váltani.
Várunk szeretettel!