„Gondoskodni a szegényekről nem kommunizmus, hanem evangélium.”

Jó föld, tiszta levegő, szorgos kezek - ismerkedj meg a Máltai Manufaktúra minőségi termékeivel!

Támogatói tartalom | 2020. 09. 08.

Ha azt mondjuk Gyulaj, Tiszabura, Tiszabő, Tarnabod - a legtöbben azt válaszolják, sosem hallották ezeket a neveket. Pedig magyar települések, ahol jó a föld, tiszta a levegő, emberek élnek, gyermekek születnek és nőnek fel - csak épp szegénységben. Ha szegénység, akkor segítsünk - kapják fel sokan a fejüket. Igen, minden segítség jól jön. Most viszont inkább mi szeretnénk adni.

Ízletes, különleges ételeket, finom süteményeket, a környezetünket óvó vászontáskákat, újraszalvétákat, uzsonnás tasakokat. Olyan kézműves termékeket, amelyeket az ország legszegényebb településein készítenek a Máltai Szeretetszolgálat jelenlét programjaihoz kapcsolódó, hátrányos helyzetű emberek. Akik nap mint nap megmutatják, hogy ha szeretettel fordulunk feléjük, hiszünk és bízunk bennük, akkor ők is képesek szépet, jót, értékeset alkotni. Olyat, ami tartósítószer- és adalékanyag mentes, környezettudatos és újrahasznosítható, mindemellett ott van mögötte az ember.

Városközpontoktól távoli gazdasági sivatagokban, extra kockázatokat és befektetéseket vállalva, sok-sok háttér-támogatással segítünk megerősíteni a nálunk dolgozók emberi méltóságát, hogy az érintett családok jobb és kiszámíthatóbb körülmények között élhessék életüket. Számukra ezek a termékek a megélhetést, településük számára az elszegényedésből való kilábalást biztosítja; nem mellesleg visszaépíti az önbecsülésüket, saját értékességükbe vetett hitüket is. Ők nemcsak a kétkezi munkájukat, de egy csepp szeretetet is csempésznek minden üvegbe. Ezt jelenti a Máltai Manufaktúra. Segítés és értékteremtés, bizalom és fejlődés, közösség és munka. Minden vásárlással ezt a küldetésünket támogatja.