VinAgora - Magyarország Ízei

Fedezze fel Magyarország jellegzetes, díjnyertes borait!

A VinAgora Taste of Hungary egy különleges program, különleges borokkal, melynek célja szigorúan válogatott tételeken keresztül megmutatni Magyarország borkultúrájának sokszínűségét. A program elsősorban – de nem kizárólag – külföldi látogatóinkat vezeti be a magyar borok szépségeibe, de örömet okoz mindenkinek, aki támpontokat keres a Borfesztivál szédítő kínálatában, vagy egyszerűen csak a jók közül is a legjobbakat kóstolná.

Taste of Hungary

Hogy működik a program?

A VinAgora Taste of Hungary egy kóstoló ajánló, melyben hazánk jellemző borfajtáit és -stílusait lehet megismerni kiemelkedő minőségű, reprezentatív borokon keresztül a fesztivál kiállítóit felkeresve.

Milyen borokat kóstolhatok?

Az egyes kategóriákat csak a legjobb borok képviselhetik, így csak olyan tételek kerültek a válogatásba, melyek érmet nyertek a VinAgora Nemzetközi Borversenyen. A kategóriák pedig átfogó képet adnak a magyar borkészítésről, hiszen van itt Tokaji Aszú, Egri Bikavér, Villányi Franc, Furmint, Olasz rizling, ősi helyi fajta, könnyű rosé, illatos fehér, vagy épp komoly vörös.

Hogy találom meg a résztvevő borászatokat és borokat?

A díjnyertes borokat külön VinAgora Taste of Hungary kiadványban gyűjtöttük össze, térképpel, a borokat kínáló standokat pedig a Borfesztivál programfüzetében is megjelöltük a kiállítók listájánál.

Egri Bor Most:

Az idei válogatás különleges, hiszen a Borfesztivál Egri Bor Most programja keretében kiemelten mutatjuk be az Egri borrégió sokszínűségét, hat kiváló bor segítségével. Az egri borokat a program kiadványában külön szekcióban találod.


A VinAgora Taste of Hungary kiadványt keresd az információs és feltöltő pontokon, valamint a pénztárakban!

A Borfesztivál térképét nézd meg itt!

A kiadványt itt böngészheted!