Kedvezmények a VinAgorán 2022-ben

A VinAgora Nemzetközi Borverseny nevezési díjai továbbra is azt a kiváló ár-érték arányt képviselik, amit a korábbi években mindig.

Hírek | 2022. 02. 09.

Kedves olvasónk! Ezt a hírt a VinAgora Borverseny oldalunkról vettük át. Ha szeretnéd eredetiben megjeleníteni, kattints ide!

Néha az az ember érzése, hogy jelenleg minden az inflációról, és a cégek elszabaduló költségeiről szól. Van egy jó hírünk: minden biztosan nem, mert a VinAgora Nemzetközi Borverseny nevezési díjai továbbra is azt a kiváló ár-érték arányt képviselik, amit a korábbi években mindig.

Az alapdíjak már önmagukban versenyképesek, de Ön magyar termelőként ezeknél eleve kedvezőbb árakon nevezheti be borait hazánk legnagyobb presztízsű, legmagasabb szakmai színvonalú, nemzetközileg is jegyzett megmérettetésére. Ez épp elég oknak tűnik ahhoz, hogy nagyban gondolkodjon, de adunk még egyet: ahogy az elmúlt években megszokhatta, idén is minden ötödik mintát ingyen nevezheti a VinAgorára!

...és még ezen a ponton sem fogytunk ki a kedvezményekből. Ha tervezi a részvételt kiállítóként az idei Rosalia Fesztiválon, akkor feltétlenül olvasson tovább!

Amennyiben júniusban kiállítóként köszönthetjük a Rosalián, és most benevez egy rosé vagy habzó bort a VinAgorára, akkor annak nevezési díját utólag jóváírjuk a fesztivál standdíjából. A borverseny eredményközlése egybeesik a rosé és buborékos szezon kezdetével, soha jobb alkalom tehát egy éremmel kitűnni a piacra kerülő termékek tömegéből!

(Figyelem! Öt minta nevezése esetén csak vagy a Rosalia kedvezmény, vagy az ötmintás kedvezmény érvényesíthető, tehát csak egy mintát írunk jóvá, ha az öt benevezett tételből az egyik rosé vagy habzó! Ötnél magasabb mintaszám esetén mindkét kedvezmény él, tehát például nyolc borból ingyenes az ötödik, illetve a rosé/habzó tétel is, így csak hat minta nevezési díját kell fizetni.) 

Csak néhány kattintás, kényelmesen....

Két éve debütált modern, letisztult online nevezési felületünk, melyet borász partnereink visszajelzései alapján azóta is folyamatosan fejlesztünk. Tavaly vezettük be a minták fizikai beérkezése utáni automatikus visszaigazolást, idén pedig már lehetőség van a nevezéshez szükséges dokumentumok elektronikus feltöltésére is; illetve a bor adatlapok felülete is felhasználóbarátabb lett. Reméljük, hogy a transzparens és gyors nevezési folyamat egyre több partnerünk igényeivel találkozik!


2022-ben is minden ötödik minta nevezése ingyenes!