Gyere közelebb!

A Máltai Manufaktúra valamennyi terméke mögött egy-egy lélekemelő történet van.

Kiállítók és borok | 2022. 08. 15.

Ez a történet a felzárkózó falvakban élő családokról szól, akik a kisüzemek révén esélyt és lehetőséget kaptak az újrakezdésre, az értékteremtő munkára és a kilátástalanságból való kitörésre. Amikor kézbe veszed termékeinket, ezeket a szívmelengető eredményeket is sokkal közelebb érzed magadhoz.

 

Borszütyő - Sokkal több mint praktikum

A tiszaburai asszonyok életében az egyik sorsfordító esemény volt, amikor a 2018-as Borfesztiválra elkészítettek negyvenezer nyakba akasztható pohártartót. A varrodai projektek sorozatos sikerét követően más hátrányos településen is indítottunk varrodát, melyek munkát, megélhetést és a közösségi élményt jelentenek az ott élők számára. Varrónőink a standunkon megvásárolható vászontáskák és egyéb textil termékek mellett bortartó szütyőkkel készültek az idei eseményre. A praktikus vászon szütyők többféle kivitelben készülnek, akár az egy palackos, akár a páros változat tökéletes vásárfia lehet az otthonmaradottaknak.

A Máltai Manufaktúra - Tudatos vásárlók szeretetmárkája

Élelmiszereink tartósítószerek és adalékanyagok nélkül, kizárólag zöldségek és gyümölcsök felhasználásával készülnek, vegetáriánusok és vegánok is nyugodt szívvel fogyaszthatják.

 

Valamennyi termékünk:

  • magas minőségű
  • kemikália és mesterséges adalékoktól mentes
  • fenntartható gazdaságból származó helyi alapanyagokból készül
  • 100%-ban magyar

 

 

Látogass el a 128-as standra, ahol szívesen mesélünk munkánkról, és gyümölcs- és zöldségfeldolgozó manufaktúráink különleges finomságait is megkóstolhatod, megvásárolhatod.

 

Miniszendvicsekkel, illatos házi sütikkel, mentes péksüteményekkel, szendvicskrémekkel, csatnikkal, lekvárokkal, szörpökkel és savanyúságokkal várunk.

Gyere közelebb!

 

Rendelj webáruházunkból kényelmesen, és házhoz visszük neked finomságainkat!