Segíts nekünk megtalálni a 10 éves Rosalia Fesztivál ünnepi roséját!

Légy te is zsűritag! Vegyél részt a Rosalia nyereményjátékában: töltsd ki a kérdőívünket, add meg adataidat és részt vehetsz a sorsoláson.

Belső oldal - láthatatlan | 2021. 01. 19.

Kedves olvasónk! Ezt a hírt a Rosalia Fesztivál oldalunkról vettük át. Ha szeretnéd eredetiben megjeleníteni, kattints ide!

Nincs más dolgod, csak töltsd ki az alábbi kérdőívet 2021. január 28. és február 5. között, valamint add meg adataidat, így részt vehetsz nyereményjátékunkban, és talán Te leszel az a szerencsés, aki ott ülhet az ünnepi borról döntő zsűriben!

A zsűri 2 fő szakértőből, 2 fő SPAR beszerzési kollégából, 1 fő Rosalia látogatóból és 2 fő SPAR vásárlóból áll. A nyertes bor a SPAR polcaira kerül, széleskörű, országos listázottsággal, egyedi Rosalia címkével, és természetesen a fesztiválon is kóstolható lesz, a SPAR standján.

Jelentkezz, és ha Te vagy a szerencsés nyertes, már küldünk is Neked 1-1 palackot a szakértő zsűri által előválogatott legjobb 5 roséból, amelyekről visszajelzésedet várjuk majd! A részletes tudnivalókat emailben kapod meg.