A visszaszámlálás elkezdődött, közeleg a város legnagyobb kerti partija!

Alig élveztük ki a tavaszi napsütés simogató melegét, az ébredő természet csodáit, a nyár máris türelmetlenül kopogtat a küszöbön. Ami következik, az év legjobb időszaka: nyaralás, pihenés, lazítás, kerti partik, fesztiválok!

Belső oldal - láthatatlan | 2022. 05. 19.

Kedves olvasónk! Ezt a hírt a Rosalia Fesztivál oldalunkról vettük át. Ha szeretnéd eredetiben megjeleníteni, kattints ide!

Nincs is jobb alkalom egy kis bemelegítésre, mint a főváros szívében lüktető Városliget ikonikussá vált, nyár eleji óriás kerti partija, a Rosalia Fesztivál, ahol minden megtalálható, ami egy szédületes hétvégéhez kell. A fantasztikus borkínálat mellett idén kiemelt szerepet kapnak a pezsgők, a habzó és gyöngyöző borok, természetesen hozzájuk illő gasztronómiai kínálat kíséretében. De miért is szeretjük annyira a Rosaliát?

A nyárindító eseményen mindenki jól érezheti magát, legyen szó feltöltő énidőről, egy trendi boros programról, rég nem látott barátokról, gyerekzsivajtól hangos családi piknikezésről vagy épp egy szerelemillatú estéről. Itt a helye annak, aki el akar szakadni a zakatoló hétköznapoktól és végre azt tenné, amire oly régóta vágyik: egy pohár hűvös roséval leülni egy tó partján, és elnyújtott kortyok közepette elmerülni kedvenc dallamaiban, vagy csak gondtalanul a semmibe meredni.

Kihagyhatatlan a Rosalia azok számára is, akik mindig mindennek megadják a módját, és nyári kollekciójuk legsikkesebb darabját felöltve indulnak a Ligetbe, hogy szórakozzanak, szakmázzanak egy kicsit a borászokkal, és a többi borkedvelő vendéggel.

Mindezt akár legjobb barátaink körében is megtehetjük, mert nincs is őrületesebb dolog, mint összehozni végre az évek óta halogatott baráti találkozót és néhány palack finom bor kíséretében feleleveníteni a közös sztorikat.

A gyerekekkel és kutyával érkezők sem lesznek kirekesztve, hiszen a Liget árnyas fái alá terített pléd, és egy illatozó finomságokkal megpakolt piknikkosár igazán hangulatos kikapcsolódást jelent a pihenni és együtt hancúrozni vágyó családoknak.

A szerelem rózsaszín köd képében érkezik a Rosaliára, behálózva mindenkit, aki kicsit is nyitott a boldogságra. Számtalan felejthetetlen pillanat születik szorosan egymást átölelve egy palack rosé mellett, vagy épp a kibontakozó románc borillatú mámorában.

                Nem számít, hogy kit és miért sodor az élet június 10. és 12. között a Városligetbe, csak az a fontos, hogy kergessük el a hétköznapok sötét felhőit és élvezzük a nyár napsugarait, az életet, és a Rosalia fantasztikus borait.